Med det här enkla knepet blir din toalett skinande ren på bara två minuter.

Den här produkten är utmärkt för rengöring och borttagning av kalk från toaletter.
Det är inte alltid lätt att hålla badrummet rent, särskilt inte toaletten. Så vad är grundorsaken? De där envisa kalkavlagringarna kan vara ganska oattraktiva. Om rengöring av toaletten är en hushållsuppgift som alla fruktar. Kommer detta effektiva tips att göra det till en bit av kakan – inget mer skrubbande.
Det finns många rengöringsmetoder, men det finns en som verkligen sticker ut eftersom den är originell, enkel och effektiv. Det är en enkel process där du använder en diskmaskinstablett för att ta bort kalk och andra envisa avlagringar från toaletten. Dessa tabletter, som är avsedda för att ta bort fett och desinficera disk, kan också vara mycket effektiva för att rengöra och desinficera dina toaletter.

Läs också:  Rengöring av duschväggar har aldrig varit enklare tack vare dessa 2 billiga produkter

Jag är säker på att du håller med mig om att den här metoden är revolutionerande och bara tar dig två minuter (utan att räkna med pausen för att produkten ska fungera, naturligtvis).

Så här gör du:

  • Koka upp minst en liter varmt vatten och häll det i en skål.
  • Lägg i diskmaskinstabletten i skålen och låt den lösas upp. Om toaletterna är riktigt smutsiga kan du värma upp 2 liter vatten och tillsätta två diskmaskinstabletter. Det gör att diskmedlet lättare sprids över de ytor som ska rengöras.
  • Häll sedan långsamt det varma vattnet och den upplösta tablettblandningen i toalettskålen och se till att alla innerväggar täcks.
  • Låt den ligga i minst 15 till 20 minuter, eller till och med över natten för bästa resultat.
Läs också:  Den här produkten finns i nästan alla badrum. Det är inte många som vet att den avlägsnar kalk bättre än dyra rengöringsmedel.

De aktiva ingredienserna i tabletten, t.ex. enzymer och blekmedel, börjar bryta ner kalk och avlägsna bakterier.
Använd en toalettborste för att skrubba insidan av toalettstolen noggrant, med fokus på områden som har fläckar eller kalk. Om du behöver komma åt på ett trångt ställe kan du använda en gammal tandborste för att komma åt i svåråtkomliga skrymslen och vrår. Spola toaletten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *