Den här drycken är perfekt för att ta bort smuts! På 30 minuter kommer din toalett att vara så gott som ny. ”Jag har provat det, det fungerar”

Hur blir man av med kalk i toaletten? Det här är en fråga som ofta dyker upp i våra sökningar när vi städar badrummet. Även om de rengöringsprodukter vi hittar i butikshyllorna kan vara effektiva finns det andra hemmetoder för att ta bort avlagringar. De fungerar lika bra och är mycket billigare.

Kalk i toaletten är en avlagring som är mycket svår att ta bort. Ibland kan inte ens märkesprodukter hantera det. Vad ska du göra om smutsen inte försvinner? I sådana fall är det bäst att använda huskurer. För bara några få € kan du bli av med oönskade fläckar på nolltid.

Hur tar man bort gula rester i toaletten? Häll din favoritdryck i den

Gula fläckar i toaletten är en riktig mardröm. Vanligtvis räcker inte ens långvarig skrubbning för att bli av med dem helt från vårt badrum. Det finns dock ett praktiskt botemedel som få människor känner till. Det perfekta botemedlet för att bekämpa denna typ av fläckar är… cola. Den populära drycken är ett effektivt rengöringsmedel tack vare dess innehåll av 3 syror: citronsyra, kolsyra och ortofosforsyra. Deras kombination är en riktig smutsdödare.

Läs också:  Ris och kläder tillsammans i din garderob är den perfekta lösningen! Du kommer att bli förvånad över hur bra det fungerar!

För att ta bort kalk med en cola, häll en stor flaska dryck i toaletten. Vänta sedan en timme. Detta kommer inte bara att ta bort fula avlagringar utan också rensa avloppsröret. Nästa steg är att torka av toalettens insida med en borste. Se till att blötlägga rengöringsmedlet i vätskan ofta. Skölj bort vattnet i slutet. Kalkavlagringen bör tas bort rätt första gången.

Vilket är det bästa sättet att rengöra toalettstolen? Kalkavlagringar har inte en chans med den här blandningen

Många effektiva rengöringsmedel är inget annat än en kombination av välkända produkter och kemikalier. Om du vill rengöra ditt badrum utan att behöva ta till onaturliga produkter kan du använda ett enkelt trick. Du behöver bara 2 ingredienser – vinäger och bakpulver. Effektiviteten av denna metod bevisas av en video som delas av tiktokerka char.charclark. Videon gillades av användarna av webbplatsen och fick på kort tid mer än 36 000 likes.

Läs också:  Hur många gånger kan kläder bäras innan de tvättas? Experter berättar vad du bör tvätta efter varje användning

Vilken metod representerar Charlotte? För att rengöra toaletten, häll en kopp vinäger i den och vänta 5 minuter. Efter denna tid häller du en kopp bakpulver. Rör om hela saken noggrant. Efter ytterligare 5 minuter häller du vinäger tillbaka i blandningen. På 30 minuter bör ett tjockt skum bildas i botten av skålen. Detta kommer att ta bort allt sediment som har samlats inuti toalettskålen. Skölj slutligen av vattnet och borsta porslinet igen.

  1. Jag har använt, på olika tillfällen
    Blandning av
    Cola bakpulver, citron
    Eller
    Kalkbotagning
    Bakpulver och citron
    Bakpulver, apelevinger,
    Ättiksprit ,bakpulver
    Bakpulver, cocola ,vinäger, citron, kalkmedel tankäm, m m
    Utan re

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *