Det är så enkelt! Släng en diskmaskinstablett i toaletten och du kommer omedelbart att sluta använda andra rengöringsprodukter.

Regelbunden och noggrann rengöring av toaletten är avgörande, men ibland glömmer vi bort det. Diskmaskinstabletten som du vanligtvis använder för att diska dina tallrikar kommer till undsättning. Det visar sig att effekten av den oansenliga kapseln kan överraska dig.

Att städa toaletten får mer än en hemmafru att somna. Ofta upptäcker du att rengöringsmedel som du köper i affären och som är avsedda för att rengöra toaletten inte klarar uppgiften, med kalk, smuts och andra fläckar synliga på ytan. Lyckligtvis kan du satsa på ett helt annat rengöringsmedel som många människor har i köket. Det visar sig att det kommer att hjälpa… En diskmaskinstablett.

Läs också:  Tvättpulvret fungerar nu mycket bättre. Husmodern hade en bra idé.

Kasta en diskmaskinstablett i toaletten. Ett ovanligt trick som kommer att överraska med sin effekt

En diskmaskinstablett är utmärkt för rengöring av tallrikar och andra rätter. Den löser upp fett och smuts, lämnar inga ränder och ger en skinande finish. Men få människor inser att tack vare dess egenskaper kan den också klara av smuts på helt andra ytor – inklusive toaletten. Hur gör man då? Släpp bara ner en kub i toaletten, helst utan omslag. Vänta sedan 15 till 20 minuter, skrubba skålen noggrant med en borste och töm ut vattnet. Är det lätt? Ja, det är det. Effektivt? Ja, naturligtvis. Bonusen med denna metod är att toaletten kommer att lukta gott även efteråt.

Läs också:  Jag kan inte tro hur snabbt dammet försvinner från persiennerna! Det brukade ta lång tid, men nu använder jag det här tricket hela tiden.

Hur tar man bort kalk och rost från toaletten?

Tiktoker @tanyahomeinspo publicerade en video för en tid sedan som visar hennes metod för rengöring av toaletten. Kvinnan blev först av med vattnet i skålen och dousade det sedan med vinäger från köket. Hon väntade i fem minuter, hällde vätskan på toalettborsten och skrubbade ytan noggrant för att få bort fläckar och smuts. När det var över behövde hon bara tömma ut vattnet och skålen var ren. I Tanyas fall märktes effekten nästan omedelbart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *