Tillsätt bara en kopp munvatten i tvättvattnet så ser du effekten.

Om dina vita sängkläder eller kläder har blivit grå eller har olika fläckar på sig finns det en sak du kan göra för att fräscha upp dem. Allt du behöver göra är att ta fram en badrumsprodukt som gör tyget vitare efter bara en tvätt. Vad är värt att använda? Vi rekommenderar det.

Vita kläder förlorar ibland sin snövita nyans efter några tvättar. Men du kan snabbt fräscha upp tygerna och återställa deras ursprungliga glans. Använd bara en av två smarta metoder som får dem att se ut som nya igen efter bara en tvätt. Du behöver bland annat din favoritskönhetsprodukt från badrummet.

Läs också:  Har du möss i ditt hem? Du kan enkelt driva bort dem för gott med en enkel kosmetisk produkt.

Använd den istället för puder. Tvätten blir vitare

Det är få som vet att munvatten kan fungera bättre än vanligt tvättpulver. Om du har en sådan kosmetisk produkt i badrummet kan du genast prova den på smutsiga vita kläder eller sängkläder. Kom dock ihåg att det måste vara en produkt som inte dessutom är berikad med olika färgämnen. Det är bäst att använda ett antiseptiskt medel för detta ändamål, så att du inte av misstag fläckar tyget. Häll bara en kopp munvatten i pulverfacket och lägg kläderna i trumman. Tvätta dem på vanligt sätt och när de är torra kommer du att märka en skillnad i skuggan av vitt.

Läs också:  Krossa dem med en gaffel och låt stå i 5 minuter. Bakplåten i ugnen kommer att vara så ren att flugan inte kommer att sitta på den.

Blötlägg och tvätta. Inga spår av fläckar eller grånad kommer att finnas kvar på vita kläder

För att återställa vita tyger till sin ursprungliga glans, använd naturliga huskurer. Använd citron och bakpulver för detta. Lös upp en matsked bakpulver i en stor skål och tillsätt två citroner skurna i tjocka skivor. Häll varmt vatten över allt och lägg sedan kläderna i det. Blötlägg kläderna i en timme och skölj dem sedan och lägg dem i tvättmaskinen. Tvätta dem på vanligt sätt och sedan kommer du att märka skillnaden. När kläderna är torra kommer de att få en vacker vit nyans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *