Grannarna kommer att tro att du har köpt nya gardiner. Denna produkt för 2 euro får dem att glänsa.

Hur tvättar du dina gardiner för att hålla dem vita och fräscha? Rena tyger för dina fönster visar att du tar väl hand om ditt hem. Här är ett enkelt knep för att hålla dina gardiner i perfekt skick i flera år. Tvätta dem i denna produkt för 2 € och dina grannar kommer att tro att du precis har köpt dem!
Rena gardiner visar att du tar väl hand om ditt hem. Med tiden lägger sig damm, smog och cigarettrök på materialet. Materialet bleknar och förlorar sin vita färg. Som tur är behöver du inte kasta bort gamla, gulnade gardiner. Istället för att lägga pengar på nya tyger kan du återställa glansen i dina gamla gardiner med en produkt för 2 euro. Ta reda på hur du tvättar dina gardiner så att de blir vita.

Läs också:  Denna prisvärda produkt är ett bra alternativ till vit vinäger för rengöring av gulnade dörrar.

Vad är det bästa sättet att göra gardiner vita? En produkt för 2 £ gör dem perfekt vita

Vad är det bästa sättet att göra gardiner vita? Du behöver inte använda dyrt blekmedel för att få dem snövit igen. Behandla dem bara med en speciell Marseille-tvål som vitnar dem bättre än traditionella tvättpulver. Du kan köpa den i onlineapotek från € 2.
Det är en stark produkt, men om du tvättar dina gardiner kommer Marseille-tvålen inte bara att skada din hud utan också vara användbar för att ta hand om den. Produkten består av upp till 70 procent vegetabiliska oljor. Du kan använda den för atopisk dermatit eller psoriasis, och textilierna själva kommer definitivt att ha en härlig lavendel doft efter tvätt med Marseille tvål .

Läs också:  Lägg det i handdukarna för tvätt. Bara några droppar. De blir mjuka och fluffiga som på ett hotellspa.

Hur tvättar man gardiner för att hålla dem vita? Bara några gnuggar

Även en liten mängd Marseille tvålskum vitnar effektivt grå och gula gardiner. Ta bara en fuktig trasa och gnugga tyget några gånger. Helst ska det sitta kvar lite tvål på gardinens fibrer som du sedan tvättar i tvättmaskinen med en handfull salt för att förstärka effekten av Marseilletvålen.

  • Rekommenderad tvättmetod: skonsam
  • Rekommenderad tvättemperatur: 30 grader Celsius
  • Rekommenderad centrifugeringshastighet: lägsta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *