Lös upp det i vatten och spraya det på ventilationsgallret. Smuts och mögel lossnar på 15 minuter.

Det är oundvikligt att det samlas fett, smuts och damm på ventilationsgallren. Att rengöra dem är inte helt enkelt. Vi vet det bästa sättet att hålla ordning på dina galler. Du behöver bara två produkter.

Ventilationsgaller måste rengöras regelbundet för att säkerställa korrekt luftflöde i rummen. I badrummet eller köket ventilerar de bort vattenånga och förhindrar överdriven fukt. Tyvärr samlas smuts och damm på gallren, och i kombination med fukt kan detta leda till att mögel och svamp utvecklas. Vi ska visa dig hur du rengör ventilationsgaller med en beprövad hemmametod.

Läs också:  Ris och kläder tillsammans i din garderob är den perfekta lösningen! Du kommer att bli förvånad över hur bra det fungerar!

Hur rengör man ventilationsgaller? Lös upp i vatten och spraya för att avlägsna smuts

Det är viktigt att rengöra ventilationsgallren regelbundet för att säkerställa luftflödet och förhindra mögeltillväxt. Jag ska visa dig det bästa sättet att rengöra gallren snabbt och effektivt. Gör ett hemmagjort rengöringsmedel med två ingredienser: vatten och bakpulver. Blanda två matskedar bakpulver med varmt vatten och häll upp i en sprayflaska. Spraya på gallret och vänta 15-20 minuter tills blandningen har gjort sitt. Torka sedan helt enkelt bort smutsen med en svamp eller trasa. Det är allt som behövs!

Läs också:  Det är så enkelt som att lägga den i reservoaren! Du kommer att bli förvånad över hur snabbt dina räkningar kommer att sjunka.

Rengör ventilationsgallren regelbundet för att förebygga faror. Vid kraftiga fläckar kan en diskmaskinstablett vara till hjälp

Använd diskmaskinstabletter för att rengöra ventilationsgallren. Om gallren är mycket smutsiga och fett och damm har torkat, måste vi skruva loss gallret. Lägg diskmaskinstabletten i en skål med varmt vatten och lös upp den. Skölj gallret under rinnande vatten och lägg det sedan i skålen i en halvtimme. Tabletten löser upp smutsen och resten kan du ta bort med en svamp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *