Slösa inte tid på avfrostning i timmar. Gnid helt enkelt in den på insidan av apparaten så att isen inte byggs upp på väggarna.

Vi har alla varit där: den frustrerande kampen mot en frusen frys. Isen måste bort, och vi står inför den skrämmande uppgiften att avfrosta hela apparaten. Men vänta, det finns ett bättre sätt! Vi har upptäckt ett genialt patent som hindrar is från att lägga sig på frysväggarna, vilket gör ditt liv mycket enklare.

Is bildas vanligtvis som ett resultat av varm luft som kommer in, och för att bli av med den avfrostar vi vanligtvis kylskåpet. Detta är inte bara tidskrävande utan också problematiskt om det finns mat eller grönsaker i frysen. Ta reda på hur du kan göra denna uppgift enklare och bli av med is utan att avfrosta apparaten.

Läs också:  Vad är det bästa sättet att ställa in kylaren? Du kommer att hålla dig varm och spara en hel del.

Använd den här produkten för att torka av frysen. Glöm isiga hyllor

Om du vill undvika avfrostning av kylskåpet kan du använda ett enkelt trick. Ta bara till den hemlagade metoden så kommer du att glömma isen i apparaten. Allt du behöver är en bomullspinne och olja. Efter avfrostning av frysen, blötlägg en bomullspinne i olja och torka av hela interiören med den, liksom lådorna och hyllorna. Om du inte har olja till hands kan du använda glycerin. Denna behandling kommer att förhindra att is byggs upp i frysen och du behöver inte avfrosta kylen då och då.

Läs också:  Denna prisvärda produkt är ett bra alternativ till vit vinäger för rengöring av gulnade dörrar.

Kommer det en obehaglig lukt från frysen? Finns det en beprövad huskur

Ibland börjar det komma en obehaglig lukt från frysen. Lyckligtvis vet vi ett sätt att bli av med den. Allt du behöver göra är att sträcka dig efter en hemlagad blandning. Tillsätt saften av en citron i vatten och torka sedan av insidan och lådorna med en trasa. Citrusdoften kommer att avbryta den obehagliga lukten. Nästa steg är att förbereda en luktabsorberare. För detta ändamål, häll lite bakpulver i en skål och lägg den i frysen. Bakpulver är en naturlig luktabsorbent, så efter en timme kommer det inte att finnas några spår av lukten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *