Hur kan vi bli av med dessa fruktflugor en gång för alla? Du behöver inte vinäger. Den här metoden är verkligen effektiv.

Du vill bli av med dessa fruktflugor en gång för alla. Lyckligtvis finns det en effektiv hemlösning för att bli av med irriterande fruktflugor. Du kommer att se resultat inom 24 timmar.

Precis som myggor dras dessa små och ofta irriterande insekter till frukt, grönsaker och sopor. Faktum är att bananflugehonor snabbt kan lägga hundratals ägg på övermogna produkter, vilket leder till att ett stort antal insekter invaderar köket. Du kan till och med se dem i avloppet. Bli av med dessa insekter från ditt hem för gott med hemlagade fällor som fungerar snabbt.

Läs också:  Släng diskmaskinstabletten i toaletten. Du behöver inte längre några andra rengöringsmedel.

Fruktflugor. Hur blir man av med dem snabbt och effektivt utan att använda vinäger?

På grund av fruktflugornas reproduktiva förmåga kan bara två små flugor snabbt föröka sig för att skapa en pest som kan verka okontrollerbar. Innan du börjar bekämpa dem ska du börja städa. Fruktflugor hatar rena ytor, så ta bort all röra och torka av bänkskivan och diskbänken. Börja sedan arbeta med att göra en hemlagad blandning som håller bananflugor borta från ditt hem. Allt du behöver är socker och rengöringsmedel.

  1. Fyll en burk eller en liten skål med socker.
  2. Tillsätt några droppar diskmedel .
  3. Fyll helt med varmt vatten.
  4. Blanda och låt stå på bänken (borta från djur).
Läs också:  Erfarna hemmafruar vet att blötläggning av skjortor i saltvatten har en betydande effekt.

Vilken lukt hatar midges? Använd avstötande dofter och de kommer att hålla sig borta

Fruktflugor är vanligtvis ljus- eller mörkbruna i färg med röda ögon. De dras till mogna, ruttnande eller förstörda frukter och produkter samt jästa produkter som öl, alkohol och vin. Det finns också dofter som fruktflugor absolut hatar. Dessa är pepparmynta, lavendel, eukalyptus, citrongräs och kryddnejlika. Du kan hänga torkade örter i tepåsar av papper eller muslinpåsar. En extra fördel är att huset kommer att fyllas med en behaglig doft efteråt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *