Det är så enkelt som att kasta det i toalettanken! Se när din toalett får ett gnistrande nytt utseende och en fräsch, ren lukt.

Det är viktigt att hålla koll på rengöringen av toaletten med rengöringsmedel, men det kan också orsaka obehagliga lukter. För att undvika detta kan du hänga upp uppfriskande block på toaletten, använda gelskivor eller prova ett billigt tandkrämstrick som också gör toaletten vitare och bromsar uppbyggnaden av kalk.

Letar du efter ett billigt och effektivt sätt att rengöra din toalett? Istället för att spendera pengar på gelskivor och block från affären att hänga i toalettstolen, som vanligtvis tar slut mycket snabbt, kan du börja använda ett enkelt hemlagat trick från internet.

Läs vidare för en ovanlig användning av tandkräm. Stick in den på några ställen och rengör toaletten med den så blir den snabbt vit i dina ögon. En vän till mig rekommenderade denna metod för att fräscha upp toaletten.

Läs också:  Innan uppvärmningssäsongen börjar, gör bara en sak med din radiator så kommer du att märka att dina uppvärmningskostnader blir lägre.

Hur ofta ska man rengöra toaletten för att hålla den ren? Kanske gör du det för sällan

Luktar ditt badrum illa? Det är möjligt att du rengör toaletten för sällan. Att skjuta upp rengöringen leder också till att det bildas skadliga mikroorganismer, fläckar, gula fläckar och kalkavlagringar.

Det är obligatoriskt att rengöra toaletten minst en gång i veckan. En städare jag känner förklarade dock för mig att det är värt att göra det oftare, till och med var 3-4 dag , så att toalettskålen och toaletten alltid ser fläckfri ut och att det tar lite tid att ta hand om dem.

Ett ovanligt trick för en luktande och ren toalett. Kasta det bara i vattentanken

Köper du också ett toalettrengöringsblock för 3 euro varannan vecka? Det är bäst att du slutar med det, för du kan spara en hel del med tandkrämstricket.

  • Köp en av de billigare tandkrämerna (för 1-2 EUR), stick hål på förpackningen på några ställen med en nål. Kasta tandkrämen i toalettens vattentank med locket.
Läs också:  Hur rengör man gulnade fönsterkarmar? Blanda helt enkelt med vatten och applicera på fläckarna. Fönstren blir vita igen.

Innehållet kommer gradvis att komma in, så att du kommer att lukta en behaglig färsk mintdoft efter varje spolning.

Men fördelarna med att använda tandkräm på ett ovanligt sätt slutar inte där. De aktiva ingredienserna i denna produkt förhindrar bildandet av kalk på toaletten och kan försiktigt bleka gulnad keramik.

Du kan också släppa ner… en diskmaskinstablett i tanken

Du kan också kasta… en diskmaskinstablett i cisternen. Precis som tandkräm frigörs dess rengörande och uppfriskande egenskaper efter varje sköljning.

Du kan också använda diskmaskinstabletten för att rengöra toaletten genom att släppa den direkt i skålen i en halvtimme. Efter denna tid borstar du helt enkelt insidan av toaletten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *