Jag använder den här produkten för att jaga bort besvärliga fåglar. Den är 100 % effektiv.

Det är alltid en bra idé att ha ett paket WD-40 spray hemma, särskilt om du är en handyman. Du vet förmodligen redan att WD-40 är utmärkt för att smörja många olika saker. Men idag ska vi titta på några andra användningsområden som du kanske inte har tänkt på.

Bli av med oönskade fågelgäster

Vi vet alla att fågelspillning på fönsterbrädor inte är det vackraste som finns i fågelriket. Om du är trött på fåglar på din balkong, pergola eller framför ditt fönster, spraya WD-40 på platsen. Fåglarna hatar den distinkta lukten, så de kommer att hålla sig borta. Och oroa dig inte, det är helt ofarligt.

Inga fler irriterande insekter

Samma sak gäller för insektsbekämpning. En sak du kan göra är att spraya en ovälkommen gäst med sex eller åtta ben. Den kommer inte att överleva. Ett mer humant tillvägagångssätt är att spraya fönsterbrädor, dörrkarmar, fönsterbrädor och runt fönster. Du kommer att upptäcka att insekterna tänker sig för två gånger innan de besöker dig. Ett varningens ord: andas inte in för mycket av ångorna och gör det absolut inte om det finns barn hemma.

Ta bort ringen

Om dina händer är svullna och du inte kan få av dig ringen, tar du förmodligen till tvål först. Nästa gång, varför inte prova WD? Spraya bara lite på fingret och sedan kan du enkelt ta av ringen. Men se till att tvätta händerna ordentligt efteråt.

Läs också:  Fantastiska skönhetshemligheter från japanska kvinnor! Använd den två gånger i veckan och ditt ansikte kommer att se 10 år yngre ut!

Tuggummi i håret

Om du har en dotter har du förmodligen redan stött på den här situationen eller kommer att göra det någon gång. Glöm alla andra mormorsråd som inte fungerar och sträck dig direkt efter WD-40. Spraya lite på tuggummit och kamma ut det med en kam. Efter det är det bara att tvätta håret.

Fastnat blixtlås

Om du inte har upplevt det här ännu är du en av de lyckligt lottade. Du har bråttom och din dragkedja fastnar. Eller så går det bara lite repigt. Använd bara lite WD-40 för att få blixtlåset att röra sig igen. Spraya bara lite WD-40 på en plastyta (t.ex. ett butterbox-lock) och applicera det direkt på blixtlåset med en liten borste (så att du inte fläckar tyget). Låt sedan blixtlåset gå upp och ner några gånger.

Fläckborttagningsmedel

WD är perfekt för alla typer av fläckar. Om du älskar en god kopp svart te har du kanske märkt att det kan lämna fläckar som till och med en nanosvamp har svårt att få bort. Det visar sig att WD är lösningen. Bara spraya och torka.
Du kan också använda den för fläckar på golv. Sprayen skadar inte golven och rengör och polerar riktigt bra. Se bara till att du använder ett vanligt rengöringsmedel för att moppa efteråt, annars kan du halka hemma.
Du kan även använda WD-40 för att spraya på toalettstolen för att ta bort missfärgningar och smuts. Låt det verka i några sekunder, skrubba sedan med en toalettborste och spola.

Läs också:  Löksirap är ett naturligt sätt att stärka din hälsa och ditt immunförsvar. Ta reda på hur du gör det och hur mycket du ska ta.

Impregnera

Du kan också använda WD istället för att impregnera. Applicera det bara på skorna så stöter det bort vatten och håller dem torra. WD tar också bort saltfläckar på dina vinterkängor.

För musiker

Det är alltid bäst att använda produkter som är särskilt avsedda för rengöring av gitarrsträngar, men om du inte har något lämpligt till hands är WD-40 ett bra alternativ. Följ bara de vanliga stegen: spraya lite på en trasa och rengör strängarna.

För bilister

Om din registreringsskylt inte är lika ljus som den brukade vara kan du prova att rengöra den med WD-40 istället för vatten. Spraya bara lite på nummerplåten och torka av med en ren trasa. WD är utmärkt för rengöring och borttagning av lätt rost.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *